Har sett det massive potensiale i 18-åringen. (foto: united, twitter)

Antony og Lisandro Martinez fulgte Erik ten Hag ut porten i Amsterdam. Det ble en kostbar handletur for Man United, men de to tidligere Ajax-gutta har blitt en viktig del av suksessen denne sesongen. Nå sikter Man United seg inn på nederlenderne Denzel Dumfries og Frenkie de Jong, men har også et godt øye på en annen nederlender.

Ifølge overgangsjournalisten Romano har Man United banket på hos Edwin van der Sar hos Ajax og forhørt seg om en 18-åring på akademiet til den nederlandske klubben. Amourricho van Axel Dongen er på utgående kontrakt til sommeren, forhandlingene med Ajax om forlengelse har gått i stå.

LES: Dommeren la til ville 42 minutter ekstra i seriekamp!

Ifølge overgangsjournalisten jobber Ajax med å overbevise den unge vingen til en ny kontrakt til 2027, men partene har ikke blitt enige. Dette skal utnyttes av Man United.

Van Dongen fikk sin debut på førstelaget hos Ajax av Ten Hag i desember 2021 i en cupkamp. Måneden senere ga Ten Hag spilleren sine første minutter i Eredivisie. Siden dette har det bare blitt bare to kamper til for førstelaget. Spilleren har slitt med skader første del av sesongen, men er nå tilbake på kamparenaen.

Det har blitt 21 kamper i Eerste Divisie på van Dongen med bidrag på 3 mål og 4 assists. Ikke spesielt imponerende, men Erik ten Hag har vist utmerket teft for spillertyper med potensiale som passer inn på Old Trafford.

LES OGSÅ: Har blitt en brikke i viktig byttehandel