.Pep Guardiola går aldri tom for de største talentene. (foto: Manchester City, x)

Da Jürgen Klopp delte med verden han gir seg som Liverpool-manager, kommenterte Pep Guardiola fleipete og full av respekt for kollegaen hos tittelrivalen de siste årene: Jeg kommer til å sove bedre om natten. Dagen etter Klopps sjokkmelding, ga Barcelona-trener Xavi beskjed han også gir seg etter sesongen. Guardiola har på sin side ingen planer om å step down.

-Jeg har alt hva en manager drømmer om. Vi har skiftet mye på spillerfronten de siste årene, men alle har vært fantastiske, støttende og en del av et godt miljø. Jeg har det fortsatt godt og en dag stanser jeg selvfølgelig, men tenker ikke på det akkurat nå, sier Guardiola ifølge BBC Sport.

LES: Mangler bare det personlige før Leeds har solgt Leo Fuhr Hjelde

Treneren for verdens beste klubb har kontrakt som løper til 2025, alt tyder på at spanjolen har krefter igjen til presset som trener for klubben alle vil slå. Guardiola er likevel ikke ukjent med Klopps behov for å trekke seg tilbake fra den største spotlighten.

-Jeg vil ikke sammenligne meg med ham, men i Barcelona hadde jeg den følelsen. Jeg hadde bruk for å finne meg selv. Du har ikke tid til å analysere ditt liv og se hva som egentlig skjer. Det er hele tiden neste kamp, så neste kamp. Kanskje er det den følelsen Jürgen har hatt, uttalte Guaridola forrige fredag.

F7: Svensk fotballklubb i et sjokkerende møte med dyreriket

Virgil van Dijk har ymtet frempå han ikke er sikker på hva han gjør videre, nå som Klopp trekker seg. Liverpool vil få en gedigen utfordring med utskiftninger på alle nivåer og tap av en av verdens beste trenere som har skapt Liverpools ekstreme angrepsstyrke. Pep Guardiola har ingen planer om å gjøre det lettere for Citys største Premier League-rival i deres første post Klopp-sesong.

Manchester City – Burnley

Guardiola blir på post og skal fortsette å plage Liverpool-supporterne.