ALTA/OSLO (Sporten) Alta sliter med skadtrøbbel på flere av sine mest sentrale spillere i forkant av hjemmekampen mot Skeid i Finnmarkshallen.

Det skal mye til for at Alta-treneren Vidar Johansen får stille sitt beste lag, når Oslo-klubben Skeid kommer på besøk i dag.Den kampen kom for tidlig for klubbens store stjernespiller, men også en rekke andre profiler er ute.

– Vi har litt sykdom og skadeproblemer i troppen nå. Morten Gamst Pedersen er ikke friskmeldt, mens det er usikkert om Svein-Ove Thomassen og Hans Norbye blir klare. Begge er tilbake i trening, men det kan hende at kampen mot Skeid kommer litt for tidlig, sier Johnsen til Sporten.com

LES: Vålerenga forlenget Moldes mareritt

Det hersker både skadetrøbbel og sykdom i troppen, så laget har ikke fått den optimale treninghverdagen. Samtidig har laget en bra bredde i troppen, så det skal ikke være noe fare for at de som spiller vil gi full gass på banen.

Det at det også er jevnt på tabellen. Alta trenger alle poengene, for å sikre andreplassen i avdelingen. Etter tapet mot Fredrikstad på bortebane forrige helg, trenger Alta en seier.

– Vi har forberedt oss godt og gleder oss til å spille hjemmekamp igjen. Det føles bra å komme hjem. Nå skal vi snu på ting etter to strake tap, fastslår Johnsen.