Sergio Ramos gror skjegg, men er ikke klar for å pensjoneres helt enda

Det er ikke spesielt rart at Real Madrid manager rykket ut i pressen og fortalte han helst ville at Martin Ødegaard hadde hørt på han og blitt i klubben istedenfor å jakte spilletid i Arsenal. – Det tynnes ut i rekkene på Santiago Bernabéu.

Den belgiske superstjernen Eden Hazard har absolutt ikke fått det til etter overgangen fra Chelsea, han var så vidt tilbake på banen etter et lengre skadeavbrekk, så på onsdag skjedde det igjen. Ny skade og nye 4 til 6 uker på sidelinjen.

Les på F7: Har nå som Prosinecki, Woodgate og Kaka fullt medlemskap i Real Madrids klubb for fordømte spillere

I dag ble det klart Sergio Ramos må operere og blir borte i opptil to måneder.

Oppdatert kl 1600:«Vår kaptein Sergio Ramos gikk i dag gjennom en vellykket operasjon for en skade på menisken i sitt venstre kne»

Da Real Madrid møtte Athletic Club i Super Cup, gikk Sergio Ramos av banen med en kneskade. Midtbanespilleren haltet da av med en bandasje på kneet. Nå er meldingen kommet: Ramos blir tvunget til kirurgi.

Midtbanespilleren vil være ute mellom seks til syv uker. Noe som ville holde ham borte fra flere viktige kamper, inkludert toppmøtet med byrival Atlético Madrid og Champions League-møtene med Atalanta.

I følge informasjonen skal operasjonen utføres i dag.

Les: David Alaba sin Real Madrid deal er absolutt ikke i boks