Bilde: Barcelona FC

Starten på La Liga sesongen for Barcelona og deres nye manager Hansi Flick har med et ord vært fantastisk!. Og i helgen toppet de det hele med en sju-måls La Liga-seier som har vært nesten 10 år på vei for Barcelona.

Lørdag var en veldig, veldig bra dag for Barcelona. Hansi Flicks lag toppet sin utmerkede start på sesongen med en knusende 7-0 seier over nyopprykkede Real Valladolid på Estadi Olimpic. Brasilianske Raphinha ble kampens store helt med tre scoringer og supplerte i tillegg med en målgivende pasning.

Resultatet sikrer at katalanerne forblir på toppen av La Liga under den første landslagsspausen for sesongen.

Oasis: Tjener 696 millioner hver på 13 konserter

For Norges del møter vi Kasakhstan på Ortalyq stadıon 6.september i den første av seks kamper i Nations League Gruppe G og tar imot Østerrike 9.september på Ullevaal Stadion.

Barcelona var i kontroll fra første minutt med det tok 20 minutter før første mål satt. – Det var Rapinha som åpnet ballet. Kun fire minutter gikk det mellom 1-0-scoringen til Raphinha og Robert Lewandowskis 2-0.

Den franske forsvarsstjernen Jules Koundé plusset på til 3-0 før pause. Raphinha scoret to ganger med åtte minutters mellomrom midt i omgangen, før sommerkjøpet Dani Olmo beviste hvorfor han er hentet tilbake fra tyske Leipzig.

Fem minutter før slutt satte Ferrán Torres punktum for scoringsfesten.

Under den gyldne generasjonen Lionel Messi, Neymar Junior, Andres Iniesta, Xavi Hernandez og co, var knusende resultater regelmessig for Barcelona. Dette har imidlertid ikke vært tilfelle de siste sesongene, og dette forsterkes av statistikken over deres forrige 7-0-seier, som kom tilbake i 2014.

Den dagen (16. mars) beseiret Barcelona Osasuna på Camp Nou. Sist gang en syvmålsseier ble oppnådd var senere samme år – 8-1 mot Huesca i Copa de Rey.

Les: Pep Guardiola avslører den ene tingen Erling Haaland har endret for å bli enda bedre denne sesongen

Flicks angripende spillestil kan tillate Barcelona å ha flere scoringer, og supporterne vil garantert bli underholdt denne sesongen. Det gjenstår å se hvor lenge denne 100 %-rekorden kan holdes oppe.

Etter fire runder leder Barcelona La Liga med 12 poeng. Real Madrid, Atletico Madrid og Villarreal har alle 8 poeng.