Bilde: Åsane Fotball. Sportssjef Kåre Ingebrigtsen og Morten Gamst Pedersen

Den 40 år gamle evighetsmaskinen Morten Gamst Pedersen har det fortsatt gøy med fotball og «rykker» nå opp til OBOS-Ligaen etter å ha signert med Åsane.

Bergens Tidene som virkelig ikke har skjønner seg på fotball forstår ikke hva Åsane tenker på. – Deres overskrift er:

«Åsane kunne blitt så interessant. Men nå har de begynt å rote.
En 40 år gammel finnmarking er saksen som klipper over «den oransje tråden».»

Bergensavisen på sin side er i sjokk!. Vi i Sporten synes det er et smart valg og tipper at Åsane rykker opp til Eliteserien på bekostning av Brann.

I går på selveste kvinnedagen var den forholdsvis femi Morten Gamst Pedersen på plass i Bergen.

Obosligaklubben Åsane bekrefter på sine hjemmesider at Morten Gamst Pedersen har signert for klubben.

Les: Manchester United i samtaler med nedrykkstruet brasilianer!

Sportssjef Kåre Ingebrigtsen sier følgende om signeringen:

  • Vi har to tanker i hodet samtidig når vi gjør dette. Den ene er kortsiktig og den andre er langsiktig, begynner Ingebrigtsen før han forklarer begge deler:
  • Åsane skal inn i en beintøff OBOS-liga denne sesongen. For oss blir det avgjørende å få komponert en god nok tropp og et slagkraftig lag til å gjøre en god sesong. Gamsten er ingen ungdom, men en spiller på godt nivå som vil gjøre oss sterkere.

Gamst har vært et kjent navn for det norske fotballpublikumet i mange år. CV-en er kolossalt imponerende med 259 kamper i Premier League for Blackburn Rovers som manifestasjon på en stor karriere. Han har også 196 kamper i Eliteserien i Norge og hele 83 A-landskamper Norge.

De to siste sesongene har han spilt for Alta, i PostNord-ligaen, der man stadig har sett bevis på at Norges beste venstrefot fortsatt treffer der den skal. 19 mål på 41 kamper er imponerende.

Les på Popidol: Framtiden til World of Warcraft?