I går meldte det som fantes av medier i Spania og forsåvidt resten av verden at Barcelona legenden Xavi Hernández var på vei til å overta managerstolen til Quique Setién og få en lønn på nesten 60 millioner kroner pr år.

Nå er det ut til å årets manager i Qatar blir værende i Al Sadd i et år til.

Les: Xavi får gigantlønn for å redde Barcelona

Lionel Messi, Barcelona sin store stjerne har bestemt seg for å slutte, Xavi skulle sørge for at han blir værende ut karrièren sin. – fansen håpet også at kunnskapen om at deres legende returnerer skulle motivere laget til å igjen ta opp kampen om seriegullet.

Det er ikke avslørt hvor mye Al Sadd betaler for å beholde Xavi i et år til, men det er alltid en dårlig ide, selv for en stor klubb som Barcelona å delta i en økonomisk pissekonkurranse med Qatarske gasspenger.

Les: Fantastiske Robert Lewandowski passerte 50 mål for sesongen

Allerede tilbake i januar da den nåværende FC Barcelona-treneren, Quique Setien, ble ansatt, fortalte Xavi at han også hadde blitt tilbudt jobben.

Les på Popidol: Ozark siste sesong bekreftet: store endringer i sesong 4

Den siste tiden har ryktene økt igjen etter at katalanerne mistet førsteplassen til Real Madrid samtidig som spanske medier skriver Barcelona-spillerne ikke er fornøyd med Setien.

Xavi forlenget kontrakten sin, så han er også trener hos Al Sadd i Qatar for den kommende sesongen, med mindre Barcelona legenden har tenkt til å pendle mellom Qatar og Spania er han ikke aktuell, ihvertfall ikke før neste sommer.

«Jeg er glad for å fortsette med Al Sadd. Lagets mål vil alltid være å kjempe om alle titler», sa Xavi til klubbens nettsted.