Russerne kan glemme å få rettighetene til TV-sendingene av denne og de andre PL-ryggtavlene. (foto: united, twitter)

Et herlig mål fra Cristiano Ronaldo reddet uavgjort 1-1 for Manchester United mot et dominerende Chelsea på Old Trafford – men resultatet betyr at United i best fall kan tangere klubbens verste poengsum noensinne i Premier League-æraen.

Problemene til storklubben var tydelig å se i løpet av en første omgang som inneholdt protester mot Glazers eierskap og et United-lag som heldige som ikke lå under med flere mål på eget gress.

LES: Helomvending hos PSG

Kai Havertz kastet bort tre gode sjanser i første omgang, men Marcos Alonsos volley ga gjestene fra London en fortjent ledelse etter en time.

To minutter senere svarte imidlertid Ronaldo. En fantastisk pasning fra Nemanja Matic som Ronaldo satte i mål på mesterlig vis. Han har nå scoret åtte av Uniteds ni siste Premier League-mål – en klar melding til kritikerne hans. Flere eksperter har ment at Ronaldo tar for mye plass i laget og har gjort både laget og sine medspillere dårligere denne sesongen. Særlig Bruno Fernandes sliter med å komme seg ut av skyggen til Christiano.

LES: Jürgen Klopp og Liverpool med svært gode nyheter før sesonginnspurten!

Noe som Roy Keane bemerket ironisk i studio etter kampen.

“He’s such a big problem for United. Scoring goals week in, week out. It’s not good.»

Champions League-plassen er imidlertid et stykke unna for United, som ligger fem poeng bak Arsenal etter å ha spilt to kamper mer – og United vil nå ikke kunne få flere poeng enn skuffende 64 som vil tangere bunnoteringen fra 2013/14-sesongen.