Zlatan Ibrahimovic ønsker å spille med det svenske flagget på brystet igjen.

Flytte til Los Angeles har tydeligvis gjort Zlatan godt, ikke bare scorer han mål, han har fått tilbake smilet og selvtilliten. Den svenske superstjernen er helt sikker han kommer til VM i sommer. 

Zlatan Ibrahimovic har ikke spilt for Sverige siden 2016, han var dermed heller ikke en del av laget som faktisk kvalifiserte seg til VM.

Les: Nå er amerikanerne plutselig opptatt av fotball

Det er to ting som kan stannse han, det er ene er at Landslagssjef Janne Andersson ikke er begeistret og det andre er han engasjement for Bethard. Mange mener at det var lanseringen av denne reklamefilmen som var den egentlige bakgrunnen. Dermed blir får ordene skyhøy, motsatt mening. Oddsen for spill i VM er skyhøye.

Klar som et egg

Etter at han ble matchvinner for Los Angeles Galaxy mot Chicago Fire sent lørdag svarte han dette på spørsmål fra Aftonbladet om VM-sjansene:

«Vi får se. De øker».

På spørsmål om 36-åringen har pratet med landslagssjef Janne Andersson ga han klart svar:

«Nei. Det behøves ikke».

Ibrahimovic har spilt 116 landskamper for Sverige og scoret 62 ganger. Sverige møter Tyskland, Mexico og Sør-Korea i gruppespillet. Under VM-kvaliken benyttet landslagssjef Janne Andersson Marcus Berg og Ola Toivonen på topp.

Les: Hele verden hyllet Ronaldos scoring – bortsett fra én skandinav

Andersson har tidligere ikke ville spekulere mye om Ibrahimovic blir tatt ut til VM – tross at han har fått mange spørsmål om det.

«For meg er laget det samme som tidligere. Akkurat som Pontus Wernbloom og andre som har takket nei til landslagsspill. Endrer dem sin oppfatning så går jeg ut fra at de vil prate til meg», sa Andersson i mars ifølge Aftonbladet.

……………………………..

Bestill Blålinker. Kommersielle linker er en perfekt måte å bygge søkeverdi

Pluss Bilpleie er en komplett leverandør av bilpleietjenester i Oslo

Trenger du en etterforsker med erfaring fra Politiet – Jan Arnt Skjolde 

F7.no mange over, ingen ved siden

Sjekk ut oddsen i neste kamp