TIL har fått til en avtale som styrker dem på venstresiden ut sesongen.

Kristiansunds Erlend Sivertsen (29) går på en låneavtale til Tromsø IL. Det bekrefter 1.-divisjonsklubben på sine nettsider tirsdag formiddag. Låneavtalen varer ut 2020-sesongen.

– Erlend er en solid spiller som forsterker venstresiden hos oss, og vil hjelpe oss i opprykkskampen, sier spillerlogistikkansvarlig Lars Petter Andressen i Tromsø IL til klubbens nettsider.

LES: RBK-spiss på vei til medisinsk sjekk

Tromsø IL har slit med skader

Mikael Norø Ingebrigtsen har fylt rollen som venstre vingback de siste kampene, men nå har TIL valgt å styrke valgmulighetene på venstresiden. Og derfor hentes nå inn Sivertsen på lån fra KBK.

Kan spille i flere posisjoner

Spilleren kan bekle både venstre back og vingback. Det gir fleksibilitet også hvis man skulle ønske å spille med en firer i forsvarsrekka. Sivertsen startet egentlig som venstreback i sine yngre år, men ble fort flyttet opp som vingback. I Tromsø kan han nok bli å se som venstreback.

– Vi har jo ikke masse økonomi til å gjøre ting, men nå har vi funnet en god løsning med Kristiansund. Det er en spiller som har vært der hele sin karriere, og som egentlig er en viktig spiller for dem.

LES: FKH hentet spiller på lån ut sesongen

Tromsø takker samtidig KBK for samarbeidsvilligheten gjennom prosessen. Erlend er spilleklar til kveldens kamp mot Ullensaker Kisa. Avspark kl.19.00. Kampen ser du på Eurosport Norge. Og er med i troppen som har tatt kursen nedover til Østlandet.