Hjem Fotball En sirkusdirektør gir seg aldri
En sirkusdirektør gir seg aldri

En sirkusdirektør gir seg aldri

mars 20, 2017

De siste månedene har det stort sett ukentlig vært en Wenger-sak i media. Denne uken blir ikke anderledes. Nå har franskmannen uttalt seg offentlig om hva han har bestemt seg for. 

The Mirror skriver i dag om Arsene Wenger som gikk ut offentlig og kommenterte at han har bestemt seg om hva som skal skje: -Han akter å bli i Arsenal.

Snakk om stamina. Det virker som all senere kritikk har prellet av på Arsenal-manageren. Nå hører det med til historien at mannen har overlevd i stillingen i mer enn tyve år – dette i en bransje hvor klubbene «spiser managere til frokost».

Etter Wengers uttalelser skal styret hos Arsenal tatt initiativ til et møte. Det skal visstnok ikke ha blitt tatt en avgjørelse ennå om Wengers fortsettelse i jobben blir en realitet. Klubben gjør så på et litt klønete vis omverdenen oppmerksom på at avgjørelsen må være felles og at det ikke avgjøres av Wenger alene.

Selv om det er blitt forventet at Wenger ikke ville få fornyet avtalen sin dersom Arsenal ikke lykkes med en topp-fire plassering, er det etter Wengers uttalelser nå oppstått ny usikkerhet om hva som vil skje.

Spillet om manager-stillingen i Arsenal har spisset seg til. Sportsbetting på ComeOn

(@F7/Arsenal)

Les også: