(c) bilde: Juventus: Douglas Costa

Det er lenger og lenger mellom hver gang vi hører noe fra manager legende Sir Alex Ferguson.  Han har fortsatt kontor på Old Trafford og han er med å styre klubben når det passer han.

I lengre tid har klubben på Sir Alex Ferguson sitt ønske fulgt ekstra med på Bayern München angriper Douglas Costa. – Daily Mirror skriver at de nå har bestemt seg for å fremme et bud på 400 millioner kroner for en overgang i sommer.

Les: Byrivaler kjemper om samme Bayern München forsvarer

Costa som er på utlån hos Juventus fanget den Sir Alex Ferguson sin interesse lenge før han var Sir, mens han spilte i Gremio.  Manager legenden skal ha uttrykt anger for at de ikke snappet Costa da han i 2010 signerte for Shakhtar Donetsk.

Det er måten 27 åringen har spilt for Juventus denne sesongen som har imponert tørkeloftet på Old Trafford. Valget nå for Douglas Costa ser nå ut til å stå mellom fortsatt spill for Juventus, en retur til Bundesliga eller Manchester United.

Sir Alex Ferguson sin uformelle makt skal ha plaget nåværende manager Jose Mourinho i begynnelsen, men nå, som «livet» er tøffere skal han ha begynt å sette pris på erfaringen og kontaktnettet.

Jose Mourinho har snakket med konserndirektør Ed Woodward og fått aksept på at et bud er veien å gå.

 

Sjekk ut oddsen