Sir Alex Ferguson i kjent positur med gyllen vase!

80 år gammel og syvende far i huset på Old Trafford skal returnere til Manchester United i en mer aktiv rolle. – Han får fortsatt lønn og privilegier, men fra å bare hentes frem når noe vanskelig har skjedd skal han nå bli en den av en nystartet tenketank. – Vi vet alle hvor vellykket det er å tenke!.

Manchester Uniteds nye administrerende direktør, Richard Arnold har tatt initiativet til tenketanken som skal prøve å gjenskape klubbens dna med å blant annet hente opp det unike fra Sir Alex Ferguson sin ekstremt vellykkede regjeringstid.

Les: Daniel Maldini har blitt enig med Pappa Paolo om neste sesong

Siden Sir Alex Ferguson pensjonerte seg som manager i Manchester United for 13 år siden har han vært en del av styret til Manchester United. Det er en godt betalt jobb fortsatt tjener han omtrent 2,5 millioner i uka og det uten at noen klager han skapte verdens største klubb gjennom de 26 årene han var sjefen på Old Trafford.

Daily Mail melder at Richard Arnold, som nylig tok over som administrerende direktør i klubben, har opprettet en tenketank. Den vil være der for å veilede Arnold i ulike typer avgjørelser, som utviklingen av Old Trafford og treningsanlegget Carrington, samt klubbens forhold til sine supportere.

«Sir Alex Ferguson er nå den reelle sjefen på Old Trafford!»

BBC melder at den nye tenketanken og Sir Alex Ferguson sin aktive rolle vil overføre mye makt til den gamle manageren. Ingen store avgjørelser vil tas uten at det nå styres innom hans kontor.

Allerede tirsdag skal det ha vært avholdt et første møte der gruppen deltok. Dette falt sammen med at Cristiano Ronaldo kom tilbake til anlegget for å holde samtaler med klubbledelsen.

Les: Real Madrid var visst ikke helt ferdige på overgangsmarkedet likevel

I tillegg til Ferguson tidligere administrerende direktør David Gill, eks-kaptein Bryan Robson og sportsdirektør John Murtough være med å tenke!.