Simon Kjær

Den danske landslagskapteinen har blitt stadig viktige siden han kom til klubben i 2020. – Simon Kjær er fast inventar på Stefano Pioli sin førsteelver med 66 kamper i beltet så langt.

Kjær som er nominert til prestisjefylte Ballon d’Or som deles ut i november har bestemt seg for å bli i Milano klubben og har signert en avtale frem til sommeren 2024.

Midtstopperen er svært ettertraktet på overgangsmarkedet. i Sommer var det mange som tippet på en overgang til Tottenham.

Les: Barca-ikonet Xavi returnerer til Camp Nou

Simon Kjær har spilt 66 kamper for AC Milan og scoret et mål, det kom mot Manchester United i utslagsrundene i europaligaen sist sesong.

Les: Kastet seg rundt og kopierte Zlatans vanvittige scoring

Til Milan TV hadde kjær følgende å si om sin manager: «Jeg har et godt forhold til ham, han har stor tillit til meg, og det gjør det mulig for meg å yte mitt beste»

«Jeg visste ikke så mye om ham før jeg møtte ham her. Han starter hver dag med et smil, han spør alltid alle hvordan de har det.

Kjær forteller videre at Pioli ofrer seg for laget sitt og er den av alle i klubben som yter mest for klubben og lagets suksess.