(c) bilde: YouTube: Simen Juklerød

For to år siden etter et par meget gode år i Bærum ble det overgang til Vålerenga for kantspiller Simen Juklerød. – Sist sesong var litt «treg» med bare elleve kamper i Eliteserien og tre målgivende pasninger.

Simen Juklerød bestod i går den medisinske testen i Belgia og er klar for Royal Antwerp F.C.

Les på F7City: White Hart Lane – Londons nye attraksjon

Han har signert en avtale over to år med klubben med opsjon på et ekstra år. Her kan du se han gå inn på stadion i sakte film:

Sportslig leder i VIF, Jørgen Ingebrigtsen, er fornøyd med at klubben har fått solgt en ny spiller til utlandet.

«Det er ikke lenge siden både Sander og Ghayas dro, og nå er vi stolte av å ha utviklet nok en lokal spiller som får muligheten i utlandet. Det tyder på at det jobbes godt også i klubbene rundt oss. I dette tilfellet Bærum», sier Ingebrigtsen til Vif-fotball.no.

«Forventningene mine til Royal Antwerp er positive. Jeg ble tatt godt imot i dag. Det er litt skummelt å dra til et nytt land helt alene, men når muligheten kom opp kunne jeg ikke si nei. Jeg har hatt 2,5 fine år i Vålerenga, og vil takke alle som har hjulpet meg til å bli en bedre spiller», sier Juklerød til klubbens hjemmeside.

Royal Antwerp er en tradisjonsrik klubb som spiller i belgisk toppserie. Forrige sesong endte laget på 8. plass, da Club Brugge ble seriemestere. Laget er i gang med 2018/19-sesongen fra 29. juli.