Donny og Ralf!

Det blir endringer, også for spillere etter Ralf Rangnick overtok etter Ole Gunnar Solskjær, men ikke så store som man skulle tro. Strategien og vurderingen av hver enkelt spiller synes å være forholdsvis lik.

Midtbanen har lenge vært en problemområde for Manchester United, med en ujevn Paul Pogba og Donny van de Beek som ikke har fått det til å svinge.

Les: Først skal fem milliarder tjenes, så kan Haaland hentes

The Athletic melder at Rangnick ikke ser noen grunn til å vente og vil styrke midtbanen allerede i vinter, med de ønskende til styrking hjelper det ikke med småpenger. Declan Rice som West Ham manager David Moyes har uttalt er verdt langt over en milliard er sammen med Jude Bellingham øverst på listen til Rangnick i vinter.

Vil bruke 3 milliarder for å styrke midtbanen!

Dog kan det bli vanskelig å få lokket begge til den røde delen av Manchester samtidig, totalt vil det innebære en investering i størrelsesorden 3 milliarder. – Noen må selges for at det skal gå i boks.

18 år gamle Jude Bellingham har kontrakt med Dortmund til sommeren 2025, mens 22 år gamle Declan Rice har kontrakt med West Ham til 2024. Velger Manchester United å selge Anthony Martial, så vil det hjelpe litt på balansen.

Les på F7: Pigcasso – en gris som maler bilder. Verkene hennes er verdt en formue!