Kasper Hjulmand

Ajax jakter en ny manager etter en historisk dårlig sesong. På listen over potensielle finner vi Bodø/Glimt sin suksessrike trener Kjetil Knutsen og den midt på treet suksessrike landslagssjef for Danmark Kasper Hjulmand.

På tirsdag forlenget Kasper Hjulmand sin kontrakt med DBU frem til 2026. – På pressemøtet i Parken i den annledning ble han likevel spurt om Ajax jobben: «Det er alltid noe som skjer. Det er én ting at noe lander på ryktebørsen, men ting skjer hele tiden. Det er alltid noe som skjer i april, mai og juni som trener, så det er ikke første eller siste gang jeg har hatt muligheter. Det er ikke noe nytt i det.

Les: Houssem Aouar forlater klubben han kom til som elleveåring

Kjetil Knutsen er fortsatt aktuell, men advares av eksperter at det ikke er noen «quick fix», men knallhard jobbing i en klubb med store indre stidigheter som må til.

Ajax’ svært nyansatte sportsdirektør Sven Mislintat bekreftet til avisen De Telegraaf at han hadde vært i dialog med Kjetil Knutsens rådgiver «om ulike temaer» før helgen. – Etter Hjulmand signerte for Danmark melder avisen at «veien ligger åpen for Knutsen til Ajax»

Bodø/Glimt fortsetter ferden mot Eliteseriegull etter de på søndag vant 3 – 1 mot Vålerenga. Bodø/Glimt har etter ti kamper 28 poeng, mens nærmeste utfordrer Brann har 20.

Les på Engelske Klubber: Går fra United-benken til et av verdens råeste byderbys

Danmark møter Nord-Irland i Parken 16. juni, før det venter bortekamp mot Slovenia tre dager senere.