Hjem Fotball Signerte idag kontrakt med klubben han fikk sine første fotballsko

Jeg var ikke blant de beste da jeg var yngre

Olve Opsvik

Signerte idag kontrakt med klubben han fikk sine første fotballsko

mars 15, 2017

Olve Opsvik skrev i dag under en to-årskontrakt med Åsane, han har vært i klubben siden han begynte med fotball. Sa han startet var han ikke et opplagt talent og ikke blant de beste. Hard arbeid og utholdenhet har vært utslagsgivende for dagens kontrakt.

Olve er en klubbutviklet spiller som har spilt for Åsane i alle år og det er vi selvfølgelig glad for, også er det noe med det at Olve ikke bare er en lovende fotballspiller. Han er allerede en reflektert ung herremann som passer godt i garderoben. Det er sånn vi ønsker å være selektiv, så der vet vi allerede at vi har gjort suksess, sier sportslig leder Trond Bjørndal på Åsanes sine sider.

Ønsker å utvikle seg og ha en proffkarrière

Målsetningen for min første sesong er å få mest mulig spilletid og utvikle meg mest mulig som spiller.
Jeg var ikke blant de beste når jeg var yngre, det er i de senere årene at jeg virkelig har tatt litt større steg. Styrkene mine er at jeg er god offensivt og liker å utfordre med ball og sette fart med ball. Jeg kan skape litt ubalanse i forsvaret og skape noen sjanser, sier Olve Opsvik

Les også: