Mr. Reynolds på "vip-tribunen". (foto: wrexham, twitter)

Etter at Hollywood-stjerna Ryan Reynolds og kompis kom inn i Wrexham med optimisme, dollars og et Disney-team klar for å dokumentere suksesshistorien, har ting virkelig skjedd hos National League-klubben. Nå får den snart opprykkende klubben en keeperveteran til å hente frem hanskene.

Ben foster har spilt for en haug engelske klubber de siste tjuetre årene, men er best kjent for å ha bæret drakta til verdens største klubb.

LES: Har sendt hjem fem spillere før Frankrike-kampen

I perioden 2010-15 var Foster en del av Man United. Her ble det diverse sesonger på utleie, men også 23 kamper han kan fortelle barnebarna sine om en dag. Nå får Foster nok en historie å bringe videre, denne gangen veldokumentert på Disney.

39-åringen la opp i september 2022 etter solide 390 kamper i Premier League, men er nå overbevist om å returnere til femtebeste divisjon i England for å bistå ut sesongen.

(foto: google)

Det som gjør det ekstra kult for Wrexham-supporterne er at Foster faktisk har spilt for klubben tidligere (2005 på utleie fra Stoke) og at han var linket til en signering med Tottenham for bare åtte måneder siden.

LES OGSÅ: ESPN: Dean Henderson høyt på lista hos Premier League-klubb

-Jeg er i ekstase. Jeg har vært i klubben i en times tid og det virker som at dette fortsatt er et herlig sted. Alle menneskene har bakkekontakt og manageren har verdensklasse, skryter Foster til klubbens hjemmeside.