Er så til de grader mer verdt enn det spilletidsstatistikken viser. (foto: united, twitter)

Det er ikke mange spillere som Juan Mata. Spanjolen har bygd seg opp en posisjon på Old Trafford som er knallsterk. Selv nå, når 32-åringen bare hentes inn i Premier League ved spesielle anledninger, er Matas tilstedeværelse på treningsfeltet, i garderoben og ute på gressmatta av stor verdi for Solskjær.

Så hva betyr dette til sommeren? Mata står uten kontrakt etter 30. juni, og har derfor mulighet til å forhandle med andre klubber. Det ryktes om en retur til La Liga, mens The Sun hevder italienerne er helt ville etter Mata, med interesse fra Inter, Juventus og Roma.

Les: Manchester United kan bare glemme det

Vi vil heller vite hvilke planer Solskjær har for Mata. United har opsjonsknappen de kan trykke på med ett ekstra år med Mata i troppen, så hva sier United-manageren?

-Jeg er ikke overrasket over at klubber er interessert i ham. Jeg er sikker på at Juan har hatt muligheten til å snakke med andre klubber hvis han ønsket. Vi har en god dialog, sier Solskjær ifølge Manchester Evening News.

Muligheten til å snakke med andre hvis han ønsket.

Nå er vi litt over gjennomsnittet ivrige etter å la spilleren og mannen Mata fortsette å påvirke troppen til United, men dette må da tolkes som noe positivt? Please, one more year.

Les: France Football: Mourinho har funnet midtstopper-redning