Mauricio Pochettino. (foto: tottenham, twitter)

Juventus vinner Serie A med god margin, men er likevel ikke der de ønsker å være. Ambisjonen er å være best i Europa, ikke bare Italia. En stund nå har de arbeidet med å finne en erstatter for manager Massimiliano Allegri.

Ifølge La Repubblica ser Juventus Mauricio Pochettino som det ideelle alternativet til Pep Guardiola som de har skjønt de ikke klarer å hente fra Manchester United. – Argentineren har imponert alle at han har ledet Tottenham Hotspur til sin første Champions League-finale, til tross for at de ikke har brukt penger på spillerkjøp på over et år.

Les: Premier League er tilbake som verdens beste liga!

Mauricio Pochettino som har familie i Torino har antydet at det kan være aktuelt med et bytte etter den første «engelske» Champions League finalen siden Manchester United mot Chelsea i 2008.  Tottenham møter Liverpool 1 juni på Wanda Metropolitano.

Sport Mediaset skriver at Gian Piero Gasperini som var ungdomspiller for Juventus er en aktuell kandidat, han har klart å etablere Atalanta som et topp 6 lag i Serie A og det imponerer. Juventus har også gode minner med Garperini som leder for deres ungdomslag i neste ti år fra 1994 og 2003.

Les: Neymar må sone sin straff

Corriere della Sera skiver at superagent Jorge Mendes har fått satt Leonardo Jardim opp på Liverpool sin liste. Han er hentet tilbake til Monaco i januar etter Thierry Henri sin korte og katastrofale regjeringstid. Jardim ledet Monaco til Ligue 1-tittel og Champions League-semifinale i 2017.