Vincenzo Montella

Sevilla og Manchester United delte potten i Ramon Sanchez Pizujan, den første Champions League-åttendedelfinalen mellom endte 0-0.

David de Gea stod i mål som en løve og reddet alt som kom hans vei. Kveldens store helt snakket med BT Sport etter kampen.

Sevilla manager Vincenzo Montella er skuffet over resultatet, men fornøyd med spillet.

(c) Bilde: Manchester United: David De Gea roper

«Laget skapte sjanser nok til lage ett eller to mål. Jeg er litt skuffet, men vi må være glade for hvordan vi spiller. Det er helt åpent med 0-0, og vi må se hva som skjer om 15 dager, sier Montella ifølge footballespana.net og legger til:

«Vi kunne ikke holde samme tempo i hele kampen. Laget spilte klokt og tålmodig, men i perioder burde vi ha spilt raskere».

Montella roser United-keeper David de Gea.

– Han var fantastisk. Jeg har ikke sett TV-bildene, men han spilte veldig bra.

David De Gea mener Sevilla var best:

«Sevilla hadde de største sjansene i kampen. Vi var gode i forsvaret, men det var Sevilla, som var i kontroll. De spilte meget bra, men heldigvis er alt fortsatt åpent.»

Tilbake for tidlig?

Ander Herrera tilbrakte bare et kvarter på banen før han ble byttet ut, en ikke alt for optimistisk Manchester United manager Jose Mourinho snakket med pressen etter kampen.

«Jeg tror det er en alvorlig skade. Den medisinske avdelingen erklærte han frisk på lørdag. Han trente på lørdag, søndag og mandag og så helt fin ut.

«Den korte tiden han var på banen spilte han med en intensitet som bare er mulig hvis du er i form.»