Neste generasjon midtstopper. (foto: sevilla, twitter)

Julen Lopetetgui vet utmerket godt at hvis Manchester United banker kraftig nok på døra hos Sevilla, kommer verdens største klubb til å få det som de ønsker. Sevilla-manageren har derfor klokelig begynt å planlegge for United-raidet i sommer.

Jules Koundé er midtstopperen på under 1,8 m, men med en fart til å holde følge med en Mbappé, kraft til å ikke bli dyttet bort av en Harry Kané, og blikket og fotballintelligensen til å ikke la seg lure av gjennombruddspasningene til en Martin Ødegaard.

Les: Ser sort ut for Manchester City

Dette har sendt 21-åringen høyt opp på ønskelista til Solskjær. Ifølge Teamtalk får Solskjær trolig grønt lys til å handle inn en ny midtstopper i sommer. Spanske EL Gol digital hevder et økonomisk presset Sevilla sendt ut røyksignaler på markedet om at de jekker ned prisforventningene til 60 millioner euro, ned 30 % fra den opprinnelige prisen.

Ifølge spanske La Razon har Sevilla allerede planlagt Kundés exit til sommeren, der Lopetetgui skal inn og loppe José Mourinho for en colombianer. Davinson Sanchez har vært dyttet bak Eric Dier i første del av sesongen, men er nå «oppdaget» av Mourinho, som har gitt midtstopperen en midlertidig førstevalg-status sammen med Toby Alderweireld.

Les på Engelske klubber: James Rodriguez må velge mellom dårlig vær og masse cash eller behagelig klima og masse cash

For United betyr dette at alt legges til rette hos Sevilla for å la den franske U-21 spilleren gå – som forøvrig også jaktes av Real Madrid, Barcelona og Arsenal.

Best å kjappe på Woodard.

Les: Leeds-spissen viser igjen hva Gareth Southgate går glipp av