Hjem Fotball Sevilla bød først 8, så 10 millioner euro for Sander Berge – Hva nå?

Sevilla bød først 8, så 10 millioner euro for Sander Berge – Hva nå?

juli 8, 2017

Sevilla har lenge vært ute etter Sander Berge som spiller for Genk, de har kommet med to tilbud som begge har blitt avslått, årsaken ifølge det norske midbanetalentet er kort tid i klubben.

Overgangen fra Vålerenga for et halvt år siden til Belgiske Genk har vært en stor suksess med hyllest i fra klubb og presse. Sander Berge mener han har mye mer å komme med og har lyst til å fortsette en stund til før han tar skritte til en større klubb.

Les: Arsenal ønsker norske Sander Berge

Sevilla har vært i Mexico og hentet den argentinske spilleren Guido Pizarro, han har allerede sagt farvel til sine lagkamerater i universitetsklubben Tigres og drar første gang til europa. Sevilla har i knallhard konkurranse med hans gamle klubb Boca Juniors som ville ha han tilbake.

 

Om denne overgangen betyr at de har avsluttet forsøket på Sander Berge har vi ikke fått noen signaler på. Men hans ønske om å fortsette sammen med Arsenal sin stadig økende inteserre tror vi de skjønner slaget er tapt.

 Vi har startet en nysatsning innen E-sport , følger du denne linken kan du lese alt om det.E- sport i samarbeid med iGame Norges raskeste casino.

Lesetips til deg.