Morten Gamst Pedersen

Tromsø valgte å ikke gi Morten Gamst Pedersen en ny avtale til tross for at det var noe de hadde signalisert at de ville gjøre. Faktisk har de ikke tatt kontakt og fortalt sin klubbveteran hva som skjer.

Alle skjønner at ting endres når man rykker ned og at det trolig er mye som skjer i kulissene, men det hindrer en ikke fra å ta kontakt. – Morten Gamst Pedersen er ikke en som sitter på rumpa, 38 åringen vil fortsatt spille fotball.

Les: Guardiola tipser United om hva de bør gjøre med Solskjær

iTromsø skriver at han denne uken trener med gamleklubben Blackburn.

«Det stemmer at jeg skal trene med Blackburn i en uke. Jeg er jo tross alt arbeidsledig, og vil spille fotball» sier den mangeårige Blackburn-spilleren til avisen.

«Å få trene med kvalitetsspillere i et så bra lag så jeg selvsagt ja til. Så er det alltid lov å drømme om hva som skal skje videre».

Mannen med den presise venstrefoten har en meget høy stjerne i Blackburn etter over 300 kamper for klubben. Mesteparten av dem i Premier League.


Dersom Championship-klubben blir imponert over det Gamst Pedersen viser på trening og bestemmer seg for å tilby han kontrakt vil det være svært overraskende.

Noe som taler for et comeback er at laget har store skadeproblemer.

Gamst holder alle muligheter åpne.

– Jeg holder alle muligheter åpne akkurat nå. At jeg er veldig glad i Blackburn er det ingen tvil om.