Es gibt doch Grenzen. (foto: liverpool, twitter)

Noen klubber i Premier League og i de andre store ligaene har valgt å fortsette fellestreningen under «kontrollerte forhold». Flere ber, håper og tror at sesongen kan avgjøres hvis den kan trekkes utover sommeren. Men det kommer til å koste.

For skjer dette, går det på bekostning av EM-sluttspillet i tolv forskjellige europeiske byer. Vi skjønner ikke helt hvordan dette mesterskapet skal kunne gjennomføres allerede fra juni sånn situasjonen ser ut, men arrangøren UEFA verner hardt om sine milliardinntekter.

Les: Endelig har Barcelona gitt klarsignal for spiller Ole Gunnar drømmer om

En løsning som diskuteres i Premier League og de andre ligaene er at EM 2020 bør skyves opp til ett år frem i tid for å rydde plass for de hjemlige ligaene.

Null problem, skulle man tro.

Les: Fotballlegenden Ronaldinho viser frem gamle triks i fengsels-turnering

Ifølge The Athletic strekker UEFA seg til å utsette mesterskapet i god dugnadsånd, men det skal koste klubber og ligaer tilsammen rundt 3,5 milliarder kroner for tort, svie og kostnader forbundet med utsettelsen.

Så mye for dugandsånden.

Stemmer dette, ser UEFA for seg å legge regningen over på de europeiske klubbene som allerede blør fra alle de store arteriene.

I krisetider får vi hvertfall se hvem som vil selve fotballen vel.

Les: Vålerengaspiller lengtet hjem