Slapp den kroatiske landslagsspilleren da det snudde på høyrebacken.

I vinter meldte ulike engelske medier at rekkefølgen på spiss-kandidatlista hos Manchester United var som følger: Harry Kane, Osimhen, Randal Kolo Muani, så 20-åringen Rasmus Højlund. Siden den gang har de tre øverste forsvunnet ut av rekkevidde. Nå handler det om dansk dynamit for Premier League-klubben, men også der har det kommet kommet hindringer. Nå skjer det noe i kulissene som kan gi United en annen mulighet.

Randal Kolo Muani har imponert stort hos Eintracht. En håndfull storklubber har banket på døra, Eintracht-ledelsen har skjønt hva de sitter på når representanter fra Manchester United, Bayern München og PSG alle tropper opp på kontoret i Frankfurt. I mai viftet bundesligaklubben med krav på rundt 90 millioner euro, etter dette har prosessen gått like tregt som eierskiftet hos Man United.

LES: Mirror: Vurderer å trekke seg som Blackburn-manager

Så hva skjer? Bayern München går all in for Harry Kane, mens United prøver å legge inn to spillere i handelen for å få ned euro-prisen Atalanta krever for Højlund. Man Uniteds kreative bud ble raskt avslått av Serie A-klubben, ifølge den hyperaktive overgangsjournalisten Romano står kravet om 70 millioner euros for dansken.

Dette betyr at Manchester United uansett nærmer seg prisforventningene på Muani hos Eintracht. Ifølge Bild har PSG i tillegg trukket seg fra kampen om signaturen til den franske landslagsspilleren. Ligue 1-klubben har mistet tålmodigheten og har styrt inn mot Dusan Vlahovic.

Med dette har Eintracht mistet regien i budkampen, plutselig er kravet på 90 millioner euro ikke like aktuelt. Dermed åpnes forhandlingsdøra for Manchester United, som uansett må opp i 70 millioner euro for en dansk 20-åring.

LES OGSÅ: Der kom den historiske gjenforeningen

24-åringen Muani, som leverte 23 scoringer og 17 assists på 46 kamper forrige sesong, eller 20-åringen Højlund i starten av karrieren, forrige sesong med 16 scoringer og 7 assists på 42 kamper.

i