Erik ten Hag og flammende Manchester United logo

Bologna har med små resurser for første gang i historien kvalifisert seg til Champions League. Mye av æren for den strålende sesongen i Serie A tilfaller manager Thiago Motta.

41 åringen overtok klubben for to år siden på en kontrakt som går ut til sommeren, Bologna har forsøkt seg med en forlengelse, men større klubber venter. Manchester United kommer til å hente inn en erstatter for Erik ten Hag til sommeren etter en elendig sesong.

Les: Har sendt en ny delegasjon for å raske med seg fire Premier League stjerner

Nå er det klart at Manchester United går glipp av en mulig erstatter.

Thiago Motta er nær å bli Juventus sin nye manager. Corriere della Sera har Motta avtalt en toårskontrakt med Bianconeri verdt 3,5 millioner euro per sesong. Det er ingen offisiell signatur ennå, men dette er en avtale som forventes å gå gjennom.

Max Allegri er satt til å forlate Juventus etter en tredje katastrofal sesong i Torino, og samtalene har nå nådd sluttfasen for at Motta skal erstatte ham.

Dette kommer som et slag for Manchester United, ettersom Motta har blitt vurdert for managerjobben sammen med Gareth Southgate, Graham Potter, Kieran McKenna, Thomas Tuchel og Roberto De Zerbi.

Les på Radiosporten: Disse lagene har kvalifisert seg til Champions League så langt

Den tidligere italianske midtbanespilleren har utviklet en rekke kvalitetsspillere, inkludert Riccardo Calafiori (som kan bli med Motta i Juve) og Joshua Zirkzee, som også er likt av Man Utd.

Han regnes av mange for å ha vært den beste manageren i Serie A denne sesongen.

Les på Popidol: Meryl Streep innrømmer at hun har et «forestående» møte om Mamma Mia 3

Kampanjen 2023-24 har imidlertid vært en total katastrofe for Ten Hag.