Skal gi Liverpool en tøff kveld på Deepdale.

Liverpool hentet den unge nederlenderen fra PEC Zwolle sommeren 2019 for 1,3 milllioner pund (pluss, pluss). Forsvarsspilleren fikk debuten allerede i september, med første kamp fra start i den ville ligacupseieren mot Arsenal med ti scoringer (5-5) i ordinær tid.

På onsdag kan van den Berg ende opp i duell med Sadio Mané.

Les: Ansu Fati er dessverre like menneskelig som Neymar, Hazard og Haaland

Van den Berg er en spiller Liverpool har store forventninger til, og sendte 19-åring på dannelsesreise til Preston for sesongen. Nå møter Liverpool Preston i ligacupens 8. delsfinale. For nederlenderen blir det toppen av lykke å knives med en spiller som Mané.

-Jeg ser virkelig frem til kampen. Det er kanskje litt rart, for jeg kjenner alle, men dette kan kanskje komme til å hjelpe meg. Jeg så Liverpools kamp på søndag og så at Sadio var på benken, så det første jeg tenkte var: Kanskje det betyr at han spiller mot oss, begynner van den Berg til Goal.

Van den Berg er klar for gjensyn. (foto: liverpool, twitter)

Nederlenderen har fått utvikle seg i det som har vært av Championship-kamper for Preston denne sesongen. 19-åringen akter å vise frem er at mye har skjedd siden forrige sesong.

Ready for the reds. (foto: preston, twitter)

-Og hvis han spiller, så kan jeg se hvor mye jeg har utviklet meg siden forrige gang jeg stod overfor ham, kommer det fra midtstopperen som også settes inn som høyreback eller wingback.

OPPDATERT: Det ble spill på van den Berg, men ikke duell mot Mané. Minamino og Origi sørget for Liverpools scoringer i 0-2 seieren.

Les: Agent hyler etter tapet mot Bodø/Glimt