Deilig!! (foto: Manchester United)

Før lørdagens Premier League-kamp var Thomas Frank igjen linket til United-jobben, denne gangen som toppkandidat etter Thomas Tuchel hadde dratt på seg De Tre Løvene-capsen. For dansken kunne dette derfor være en slags audition på Old Trafford foran United-ledelsen. Erik ten Hag sendte dansken tilbake til London uten poeng.

Brentford startet kampen i et vanvittig press som de har blitt kjent for de siste månedene, de første femten minuttene kjempet United for å hindre baklengs. De Ligt var involvert i et sammenstøt som sendte nederlenderen blodig ut på sidelinjen for å bli lappet sammen, Brentford utnyttet 11 mot 10 situasjonen og satte inn første scoring.

LES: United har full kontroll på «sommerens største tabbesalg»

Erik ten Hag sa de rette ordene i pausen, Manchester United reduserte to minutter inn i andre omgang med nydelig pasning fra Marcus Rashford til Garnacho og 1-1.

Dette snudde kampen for United, femten minutter senere chip’et Rasmus Højlund elegant over Brentford-keeperen til 2-1 og matchvinnende scoring.

Forrige måned reddet Manchester City også så vidt 2-1 seier på Etihad mot Brentford, så Manchester Uniteds seier må sees som en sterk seier. Erik ten Hag sendte Frank hjem fra audition, nederlenderen beholder fortsatt hovedrollen.

F7: Tidligere Manchester United-trener inviterer Greenwood inn til landslagsarenaen