Moussa Wague

De store klubbene har en stor mengde utlånte spillere som kommer tilbake i sommer, noen har så mange som 90 spillere på kontrakt spillende for andre klubber.

Nice rydder kraftig opp i sin spillerstall og har allerede ikke benyttet seg av kjøpsopsjonen for Riza Durmisi han returnerer til Lazio. Nå er det Barcelona høyreback Moussa Wague som sendes hjem.

Les: Nice dropper Riza Durmisi

21 åringen ble sendt til Nice på utleie i vinter og i og med at det var en kjøpsopsjon med i kontrakten er han ikke en del av fremtidsplanene til Barcelona. – Det ble fem kamper og to mål, noe som ikke var nok til å imponerende Ligue 1 klubben.

Moussa Wague var veldig fornøyd da han i fjor sommer ble en del av Barcelona sitt førstelagstropp, det ble totalt seks kamper, nå er fremtiden dessverre svært usikker. – Stemningen er langt dårligere enn da Barcelona for to år siden hentet han fra den belgiske andredivisjonsklubben Eupen.

Les: Christian Eriksen forvist til kjelleren

Nice uttaler også at den offensive spilleren Adam Ounas blir sendt tilbake til Napoli – han nådde 19 kamper og scoret fire mål og sto for fire assist.