Colin Rösler Bilde LSK

Uwe Rösler født i Altenburg mens fortsatt Øst-Tyskland fantes avsluttet sin karriere som spiller i Lillestrøm og startet sin karriere som manager for Kanarifuglene. – Da den 22 år gamle sønnen Colin Rösler kom til Åråsen for et år siden var det som å komme hjem.

En kontrakt ut 2024 sesongen ble underskrevet, men nå er den «oppsagt etter gjensidig avtale»

Colin Rösler forteller på Lillestrøm sine sider han er takknemlig for tiden i klubben. «Jeg har egentlig bare lyst til å takke. Det er så mange fine folk rundt klubben, både supportere, spillere, trenere og alle. For min del nå, i den posisjonen jeg er i karrieren min nå, så trenger jeg mer spilletid. Men klubben er en veldig spesiell klubb for meg. En klubb jeg alltid kommer til å følge med på og jeg kommer alltid til å være LSK-supporter. Det var jo en liten drøm for meg å spille for Lillestrøm, med tanke på faren min og at jeg var mye på Åråsen som liten»

Les: Skal være villige til å bla opp over 700 millioner for Maddison!

Rösler spilte 21 kamper for Lillestrøm siden han kom til klubben fra NAC Breda i januar.

Forsvarsspilleren har også en fortid i Manchester Citys ungdomsavdeling, men debutere aldri for a-laget. – Noe Pappa Rösler definitivt gjorde. Uwe Rösler som nå er manager for den danske klubben Aarhus bøttet inn mål for de lyseblå i fire år og er fortsatt en helt på Etihad.

LES: Newcastles stjernespiller vil ha ny spiss!