Nuno Espirito Santo

Da Nottingham Forest hentet inn Nuno Espirito Santo i desember i fjor var klubben allerede i alvorlig trøbbel i Premier League. – Det ble ikke stort bedre, men de overlevde med et nødskrik.

«The Reds» hadde hentet inn godt med spillere til City Ground før sesongen i det håp om å i det minste befinne seg på øverste halvdel av tabellen. – Det gikk ikke som planlagt og nå er det klart for storopprydding.

Det har vært samtaler i styret til Nottingham Forest om Nuno Espirito Santo skal fortsette om manager også neste sesong.- De har egentlig ikke noe valg, en anstrengt økonomi gjørt det for dyrt å avslutte kontrakten som løper i to år til og dessuten, lønnskostnadene må ned.

Nottingham Forest sender 13 spillere på dør, hvor en av dem umiddelbart pensjonerer seg fra fotball.

Les: Enzo Maresca legger ut fire Chelsea-stjerner verdt 2 milliarder for salg

Nottingham Forest har kunngjort sin beholdte liste etter avslutningen av sesongen 23/24.

Totalt sett hadde det vært en tøff kampanje for Forest etter at de ble rammet av et poengtrekk og måtte grave dypt for å bevare Premier League-statusen. – Til slutt klarte Nuno Espirito Santos menn å holde seg oppe etter å ha endt på 17. plass, seks poeng foran Luton Town.

Når vi ser frem mot sommeren, har Forest nå bekreftet flere avganger ettersom de avslørte sin beholdte liste.

På deres offisielle nettside sto det i en uttalelse: «Seks seniorspilleres kontrakter har gått ut: Harry Arter, Wayne Hennessey, Cheikhou Kouyaté, Loïc Mbe Soh, Scott McKenna og Felipe, og sistnevnte kunngjorde også at han pensjonerer seg fra fotball.

«Syv akademispillere vil også forlate klubben når de tar fatt på nye kapitler foran sesongen 2024/25: Kevin Adueni, Tony Gbopo, Ethan Hull, Ateef Konaté, Henry Lister, Elijah Morgan og Theo Robinson.»

Det fortsatte: «Klubben vil gjerne takke hver spiller for deres bidrag under tiden deres på Trentside og ønsker dem lykke til i fremtiden.

«Låneavtalene til Gonzalo Montiel, Divock Origi, Gio Reyna, Rodrigo Ribeiro og Nuno Tavares er avsluttet etter sesongavslutningen.»

Klubben bekreftet også at forsvarsspiller Willy Boly har satt penn til papir på en ny ettårsavtale og har også utløst ett års forlengelsesopsjon i Ola Ainas kontrakt.

Neste sesong skal gjennomføres i øverste halvdel. – Til det trengs det også noen kjøp, etter i dag er det godt med plass.

Les på Tyskfotball: Jadon Sancho: «What a crazy 6 months @bvb09»