Youssef Toutouh

Veldig mye bra har skjedd på Nadderud denne sommeren, det startet med at direktør Jon Turnold fikk nok av dårligere resultater og sendte Henning Berg ut portene og til sydenklubben Omonia Nicosia. Inn kom – Fanfare! gamletrener Jan Jönsson.

Midt i snuoperasjonen solgte Stabæk deres viktigste angrepskort Franck Boli, det ble opplevd som en minikrise, men erstatter danske Kasper Junker og ikke minst, klubbkassen far fått tilført sårt tiltrengte millioner.

Les: Pochettino: «Det kan ødelegge for klubben vår!»

Nå som Stabæk har klatret oppover tabellen og få tror at nedrykkspøkelset kommer tilbake er selvtillit på plass og villighet til å investere større.

Mandag ble tidligere FC København-spiller Youssef Toutouh klar for klubben. 26-åringen kommer på lån fra AGF, men Nadderud-laget har sikret seg opsjon på kjøp.

Les på Popidol: Legendarisk animator og tredobbel oscarvinner Richard Williams er død

«Det er et veldig spennende prosjekt som jeg og min agent har snakket med klubben om. For meg handler det om å spille. Nå så jeg kampen i dag (Kristiansund), og det er et lag som gjerne vil spille fotball. Det liker jeg, og det er også da jeg er best», sier Toutouh til Stabak.no.

– Jeg er en teknisk og fysisk spiller, som liker å spille fotball og komme til avslutninger. Og så har jeg et godt blikk for mine medspillere.

Toutouh er en offensiv anlagt spiller – og det er fra venstrekanten han har operert oftest fra i sin karriere. Han har spilt 133 kamper i Superligaen, de fleste av dem for FC Köbenhavn, skriver Stabæk.