Wayne Rooney har tydeligvis fått hipster barberingsvaner i USA

Wayne Rooney spilte hele kampen og utmerket seg med en flott assist da Derby County vant 2-1 mot Barnsley i Championship på torsdag. – Han var litt rusten i begynnelsen, noe som er naturlig etter å ha vært en god stund i USA der ølen er mye svakere. 

Men så utover i første omgang så vi smilet kommet frem bak det idiotiske skjegget og like før sidebytte spilte Wayne Rooney frem Jack Marriott som ga vertene 1-0 like før sidebytte.

Derby County befinner seg på den nederste halvdelen av tabellen og trenger virkelig en gammel målmaskin som Rooney, på banen og sikkert også som trener.

Les: Manchester City får tyn for håpløs agentvideo

Wayne Rooney forlot Manchester United etter 2017 sesongen som klubbens toppscorer gjennom tidene og han har både før og etter spilt for Everton. – Etter noen trasige måneder i Everton lokket den amerikanske MLS klubben DC United han over dammen, hvor han fant tilbake til målformen.

34 åringen har av engelske eksperter blitt erklært for gammel i flere år, et av hans mål for 2020 er å bevise at de alle tar fryktelig feil.

Elliot Simoes utlignet for Barnsley fem minutter etter hvilen, Derby-keeper Ben Hamer fomler med ballen etter en relativt enkel avslutning, så ballen havner i føttene tilElliot Simoes, som enkelt kunne sparke ballen i nettet. 1-1.

Fem minutter senere klinte Rooney til et karakteristisk frispark over feltet til Andre Wisdom, som fant Martyn Waghorn i feltet. – Spissen snudde ballen i mål og da var Derby 2-1 foran.

Selv om Wayne Rooney ikke har spilt siden oktober, viste engelskmannen fin form i gårsdagens kamp.  Øknomien i klubben er veldig dårlig etter de sist sesong satset alt på opprykk, de var en tapt playoff-finale å være i Premier League med de inntekter det bringer.,

Derby ligger på en skuffende 17. plass etter gårsdagens kamp og har samtidig problemer med å utbetale lønn til spillere. – Derbys spillere og støtteapparat ikke fikk utbetalt lønn som avtalt nyttårsaften.

Ifølge Daily Mail måtte klubben utsette lønnsutbetalingen på grunn av at en avtale med en ny investor har trukket i langdrag.

Klubben forsikret avisen at spillere og støtteapparat fikk utbetalt lønn før kampen i går.

I den andre kampen i mesterskapsserien torsdag slo Swanses Charlton med 1-0.

 

Derby – Barnsley 2-1
Championship
45′ 1-0 Jack Marriott
50′ 1-1 Elliot Simoes
57′ 2-1 Martyn Waghorn