Er vant til å få det som han vil. (foto: psg, twitter)

Da Didier Deschamps ble overtalt til å forlenge som landslagstrener, slengte den daværende presidenten for det franske fotballforbundet noen lite hyggelig meldinger om Zidane som kandidat til jobben. Nå er Noel le Graet historie i forbundet, en annen konflikt har nå kommet opp til overflaten.

Fransk media digger sine intriger hos landslaget og bringer villig det som kommer frem gjennom kilder. Ifølge L’Equipe har pila pekt, etter at kaptein Hugo Lloris pensjonerte seg på landslaget, mot at Antoine Griezmann tar over det ærerike vervet. Det er det Atletico-stjerna også forventer. 32-åringen fikk sin debut på Les Bleus i 2014, har stått i 117 kamper, levert 42 scoringer og var viktig bidragsyter til at Frankrike hentet hjem VM-trofeet i 2018. i Qatar viste han seg også frem som en ledertype.

LES: Stor hindring i veien for at Tottenham henter tilbake Pochettino

Alt pekte mot Griezmann som kaptein, ifølge L’Equipe blir dette ikke realiteten. Det franske mediet hevder Deschamps har pekt ut 24-åringen Kylian Mbappe til å ta over kapteinsrollen.

Le Figaro hevder dette har fått Griezmann til å sprute gnistrer, der han vurderer å gjøre seg utilgjengelig for fremtidig andslagstjeneste. Valget av Mbappé som kaptein og ikke Griezmann skal også ha skapt uenighet i den franske spillergruppa. Ikke noe nytt i denne leiren, men vi håper fokuset er på plass i EM-kvalifiseringskampene mot Nederland og Irland.

LES OGSÅ: Sender Forest-spiller til Wayne Rooney