Edouard Mendy

Édouard Mendy ble hentet fra Rennes i 2020 til Stamford Brigde for å dekke opp for Kepa Arrizabalaga som slettes ikke fungerte. – Fordi Kepa Arrizabalaga i praksis er usalgbar på grunn av høy lønn er den spanske keeperen som i omtrent i en uke var verdens dyreste keeper fortsatt i Chelsea.

Édouard Mendy var førstekeeper, men var skadet samtidig som Chelsea byttet manager. – Manager Graham Potter har blitt konvertabel med å bruke Kepa og henvist Mendy til benken.

Les: Klappet og klart for Mason Mount-exit

Bakteppet skal også være at den franskfødte bissauguineansk-senegalesisk 31 åringen fikk et forlengelsesforlag i høst av klubbens nye eiere, men han ønsket ikke å skrive under. – Det skal ha irritert styret kraftig til tross for at avtalen løper til sommeren 2025.

Det kommer til å skje mye i sommer i Chelsea, alle er rimelig spente på hva det er. Todd Boehly var på stadion i 2 – 2 kampen mot Everton og skal ha beskrevet spillerne med ord som effektivt vinne utestengt oss fra sosiale medier hvis vi gjentok dem.

Chelsea skal tidligere i dag i følge flere britiske medier gitt Édouard Mendy at han er fri til å finne seg en ny klubb.

Sky Sports har tidligere rapportert at Chelsea ønsker å hente Illan Meslier fra Leeds.

LES: Får definitivt ingen medlidenhet fra Toni Kroos