The gang. (foto: united, twitter)

Jadon Sancho var den eneste som tok seg bryderiet med å takke fansen som hadde fulgt med til Goodison Park etter kveldens 1 – 0 tap mot Everton. Topp fire virker nesten umulig for Manchester United nå, tap samtidig som alle topp fire lagene hentet hjem en trepoenger siste runde.

Manchester United har 51 poeng på 7.plass mens Tottenham som har fjerdeplassen har 57.poeng.

Les: Har funnet den perfekte «gulroten» for Lewandowski

Denne sommeren kommer til å bli hektisk på Old Trafford og 12 spillere har fått beskjed om fremtiden til tross for Erik ten Hag ikke er ansatt som ny manager enda.

Seks Manchester United-spillere har blitt fortalt at de blir værende til tross for at de ønsker å dra.

Etter flere måneder med spekulasjoner ser det ut til at United endelig er satt til å utnevne Ten Hag som mannen som skal overta for neste sesong.

I følge Mirror har 12 spillere blitt fortalt fremtiden deres, med seks spillere satt til å forlate når avtalene deres utløper og seks andre fortalte at de vil bli værende, til tross for at de ønsker å forlate.

Avisen hevder at Paul Pogba, Jesse Lingard, Edinson Cavani, Juan Mata, Tahith Chong og Lee Grant alle får lov til å dra når det blir sommer.

Les: Har funnet den perfekte «gulroten» for Lewandowski

Alle seks er uten kontrakt ved slutten av sesongen, og de vil ikke fornye avtalene sine, noe som absolutt ikke kommer som et sjokk når det kommer til noen av navnene.

Pogba, Lingard og Cavani var alle ventet å dra i løpet av sommeren, selv om franskmannens fremtid fortsatt lå litt usikker.

Tilsynelatende er Anthony Martial, Donny van de Beek, Dean Henderson, Phil Jones, Axel Tuanzebe og Eric Bailly alle misfornøyde med livet på Old Trafford, men får ikke lov til å dra.

Martial, Van de Beek og Tuanzebe er alle ute på lån for øyeblikket, men vil være tilbake i Ten Hags lag til begynnelsen av neste sesong.

Van de Beek har spilt under Ajax-manageren for Eredivisie-gigantene og kan snart ombestemme seg om å ville forlate hvis han blir gjenforent med nederlenderen sin.

Henderson er vil gjerne dra, etter han stort sett sitter på benken som andrevalg bak David de Gea.

25-åringen ønsket angivelig å forlate i januar i fjor for å få førstelagsfotball og la ham konkurrere om en plass i Englands VM-lag senere i år.

Ting kan endre seg for de misfornøyde spillerne, avhengig av hva Ten Hag ønsker å gjøre når det gjelder innkommende, og hvor mange han klarer å få inn.

Skulle klubben signere noen av målene sine, og de vil se på en sentral midtbanespiller, spiss og forsvarer i det minste, så kan noen av de misfornøyde spillerne fortsatt få lov til å forlate.

Det kan bli en ganske svingdør på Old Trafford denne sommeren.