I fjor ble Frisk Asker norgesmester med et nødskrik, det var faktisk ikke sikkert de skulle klare sluttspillet.  Denne sesongen ser Askerlaget veldig sterkt ut noe full pot vitner om.

Frisk Asker er fortsatt uten poengtap, og i superform etter fem kamper i eliteserien ishockey. Torsdag ble forrige sesongs tapende finalist Storhamar slått 3-1 på egen is.

Storhamar tok imot Frisk Asker for første gang siden NM-tapet i vår. Igjen var gjestene sterkest. Viktor Granholm satte 0-1 før Matt Prapavessis utlignet.

Les: Jordan Pickford har blitt litt mindre Schmeichel

Det var spilt bare noen sekunder av siste periode da Michael Dokken, som forrige sesong spilte for Storhamar, fikk en krempasning fra en av sine gamle lagkamerater foran mål og sendte Frisk i ny ledelse. Alexandre Lavoie satte 3-1 på en kontring med litt over to minutter igjen av kampen.

Resultater torsdag:Storhamar – Frisk Asker 1-3

Lillehammer – Vålerenga 2-3 e.f.

Manglerud Star – Grüner 3-1