The new Gaffer.

Managere i Premier League er forventet å leve seg inn i spillet, ta frem det som er av pisker og gulrøtter – men samtidig oppføre seg som gentlemen.

For Sean Dyche blir dette helt unaturlig. Burnley-manageren ser på seg selv som litt mer «Old School» der gentleman-filteret blir lagt igjen i skuffen når spillere skaper seg på banen.

Les: Milner hinter om hvor turen går etter Liverpool

Da Chelseas Callum Hudson-Odoi pådro seg gult kort for sine skuespillerkunster innenfor sekstenmeteren, kalte Dyche en spade for en spade.

Noe som ifølge kollegaer mener vil skade karrieren til Burnley-manageren.

-Prominente managere har bedt meg om å  ikke kommentere, fordi det påvirker karrieren min. Jeg har sagt: «Sorry, det er ikke mitt problem». Man skal være tro mot seg selv og være i stand til å se seg selv i øynene, sier Dyche ifølge Sky Sports.

Les på Popidol: Iris er årets Urørt-vinner!

Dyche minnes sikkert gamledager da menn i Premier League holdt seg på beina til de ble sparket ned. Nå venter et møte der teaterkunst er temaet.

-Vi har snart møte i Premier League og det er et av punktene på dagsordenen, så det blir interessant. Jeg kommer ikke til å være tilbakeholden, avslutter Dyche buldrende.

Les: Roma nekter å gi tilbake United-spiller

Heia Dyche!