Hjem Fotball Scoringene har kommet som perler på en snor, forlenger etter å ha vært i tenkeboksen.

Scoringene har kommet som perler på en snor, forlenger etter å ha vært i tenkeboksen.

august 16, 2017

Bodø/Glimt sin målmaskin har på de siste 6 kampene bøttet inn 7 mål, samtidig har det vært stor usikkerhet om fortsettelsen til Ulrik Saltnes i klubben. Etter sesongslutt var han i prinsippet klubbløs og mange var bekymret for at Bodø/Glimt skulle miste en til av sine profiler.

Ikke lenge siden klubben «mistet» Mathias Normann til Premier League.

Les: Vil du bli utenlandsproff, spill for Bodø/Glimt

Nå trenger ikke fansen vente lenger, Saltnes blir med Bodø/Glimt opp i Eliteserien (mest sannsynlig) han har skrevet kontrakt ut 2020.

– Det er deilig å få det ut av verden. Jeg er veldig letta nå, sier Saltnes.

Målmaskin

Fra sin indreløperposisjon har Saltnes etterhvert nytt stor tillit fra trenerteamet og har virkelig befestet sin plass på laget. Etter hvert som han har blitt vist tillit har også scoringene kommet som perler på en snor. Dermed kan vi glede oss til enda flere mål fra gutten fra Brønnøysund.

Ulrik Saltnes signerte tirsdag kveld ny kontrakt med Bodø/Glimt.

Ulrik Saltnes signerte tirsdag kveld ny kontrakt med Bodø/Glimt.

– Jeg lover flere mål, det er garantert! Det har vært helt magisk på og utenfor banen den siste tiden. Hva skal man si? Det har vært fullstendig flyt, sier han.

I tillegg til scoringer har også Saltnes spilt god fotball og ved flere anledninger vært nest sistemann på ballen ved Glimts mål. Spesielt godt har samarbeidet med Kristian Fardal Opseth vært for nummer Glimts nummer 14.

– Det spørs om vi blir boende sammen fremover nå som jeg blir i Bodø så mye lenger. Tre og et halvt år med Kristian blir litt mye, sier han og hinter frempå at det kanskje venter et samboerskap med kjæresten.

Takket fansen

I sin forrige kamp i glimttrøyen ble det ett mål, etter at han stanget ballen i nettet på en corner. Feiringen ble lagt godt merke til av både de som var på stadion og de som fulgte kampen på TV. Saltnes løp nemlig rett bort til de tilreisende glimtsupporterne og ga alle på første rad hver sin «high five». At Saltnes er populær blant fansen har han lagt godt merke til.

– Jeg har merka at jeg er populær. De har kun vært støttende den siste tiden, og det har vært viktig for meg i avgjørelsen. De betyr utrolig mye for meg og det så du mot Elverum, avslutter en letta Saltnes.

(c) Foto Bodø/Glimt Kent Even Grundstad.Vi har startet en nysatsning innen E-sport , følger du denne linken kan du lese alt om det.E- sport i samarbeid med iGame Norges raskeste casino.

Lesetips til deg.