Klarer neppe å beholde brunfargen i Belgia. (foto: nice, twitter)

På tirdag la den danske landslagstreneren ut lista med de utvalgte spillerne til landskamper i september. Kasper Schmeichel er fortsatt med, men Hjulmand er tydelig på hva Nice-spilleren må gjøre denne uken.

-Han har havnet i en situasjon der det fortsatt er dager igjen (av overgangsvinduet). Det er klart at det for Kasper gjelder hva status er nå og hvordan det ser ut i fremtiden… Det viktigste for meg akkurat nå er at Kasper får et sted å spille fotball. Han skal finne en klubb hvor han spiller, så han kan vise hvor god han fortsatt er, sier den danske landslagstreneren på tirsdagens pressemøte.

LES: Er ute av fryseboksen etter noen uker med Ten Hag-disiplin

Eller sagt på en annen måte: Bli i Nice og gå glipp av spilletid i EM neste år.

Forrige sesong endte det med at dansken var på banen i solide 46 kamper, selv med den krevende innkjøring etter overgangen fra Leicester. Nå er Ligue 1 godt i gang uten at Schmeichel har kommet på banen. Marcin Bulka er definert som ny førstekeeper, dansken har kun kort tid for å finne seg ny klubb.

Vi har ikke gitt opp at 36-åringen tar en siste runde i Premier League – ifølge ulike engelske medier har tilbud kommet.

LES OGSÅ: Nytt kreativt bud på superspissen Muani