Trenger alle som husker hvordan det var å score for Schalke. (foto: schalke, twitter)

Ajax-spilleren Klaas Jan Huntelaar har gitt verden beskjed om at nok er nok. Atten-nitten år som profesjonell fotballspiller får holde. Ifølge tysk media har 37-åringen bare en liten stopp igjen på veien.

«The Hunter» har sin andre runde for Ajax, den første i perioden 2006-08, den andre fra 2017. Mellom disse hadde Huntelaar to opphold han helst vil glemme og ett som fortsatt frembringer et stort smil.

Les: Zidane slipper nå å lure på hva han skal gjøre med Luka Jovic

Real Madrid så noe stort i senterforwarden, men sendte ham videre til AC Milan etter en katastrofalt dårlig sesong. Italienerne opplevde det samme, og sendte nederlenderen raskt videre.

Her ble det perfect match. Schalke 04 var klubben som skjønte hvordan de skulle utnytte spillertypen til Huntelaar. Med 126 scoringer på 240 kamper skrev nederlenderen seg inn i klubbhistorien.

Nå befinner Schalke seg i et bekmørkt lite kott sammen med Mainz, nederst på Bundesliga-tabellen og søker redningsmenn. Ifølge Bild jobber Schalke med å hente inn sin tidligere toppscorer for en siste innsats.

Ta en siste jakt, Huntelaar.

Selv om Ajax sikkert er det naturlige stedet å bli hylllet inn i pensjonisttilværelsen, tenker vi rollen som redningsmann hos Schalke frister.

Les: Skade gir Ørjan Nyland mulighet til å ta på seg keeperhanskene igjen raskt