Smilene har kommet frem igjen på Veltins-Arena. – Etter noen særdeles dårlige år for Schalke 04, som endte med nedrykk til 2.Bundesliga spiller de igjen fotballkamper for å vinne. – Nå forberedes returen til Bundesliga.

Schalke 04 annonserte fredag ​​at de har sikret Marvin Pieringer på en permanent avtale etter et sesonglangt lån fra Freiburg. – Spissen er ikke enda et kjent navn, men det 22 åringen har vist i år har fått flere til å følge med på hans utvikling, inkludert Bayern München som i en årrekke har hatt et sugerør direkte inn i spillerstallen til Schalke 04.

Les: Folkene til Paulo Dybala er i London

I morgen møter Schalke 04 klubben som ligger på 7.plass i 2.Bundesliga FC Nürnberg uten at det har noe å si for fremtiden, allerede 7.mai ble det klart det blir opprykk til Bundesliga og det med Marvin Pieringer i troppen.

Gelsenkirchen-klubben har fredag ​​bekreftet at de har kjøpt Pieringer fri fra kontrakten hans og dermed henter ham til klubben på fast kontrakt.

– Marvin ble en del av vår nye tropp i fjor sommer og har ved flere anledninger de siste ni månedene vist at han kan være farlig foran mål. Han er fortsatt ung og jobber alltid hardt for å forbedre seg. Vi ønsker også å hjelpe ham til å bli bedre, sier sportsdirektør Rouven Schröder til klubbens hjemmeside.

Det har imidlertid ikke blitt til mange mål i 2. Bundesliga for Pieringer, da han kun har fått nettet til å blafre to ganger på 24 kamper.

Sjokkerende: Eksklusivt: Todd Boehly’s vinnende Chelsea-bud rakner

Den 22 år gamle Marvin Pieringers kontrakt med Freiburg skulle gå ut i 2023.