Saul Niguez

For en uke siden kunne Atletico Madrid manager Diego Simeone bekreftet at det går mot exit for en av klubbens stjerner. Saul Niguez og den meget suksessrike manageren har sammen klart å vinne La Liga tittelen selv om de er uenige i det meste. – Den meget anvendelige midtbanespilleren er uenig med Diego Simeone sine disposisjoner noe de begge har innrømmet.

Simeone hadde følgende å si ifølge AS: «Forrige sesong snakket han med klubben om hva han har bruk for, og han savner å spille på en posisjon hvor han føler seg viktig. Jeg mener at Saul ble Saul fordi han kan spille alle steder, men han og flere rundt ham ser det kanskje som negativt».

Les: Ukraina og AC Milan-legende Andriy Shevchenko kom med beskjeden fansen har fryktet en stund

En perfekt spiller både for Solskjær og Klopp

Vel nå går han videre, men vi vet ikke hvor. The Mirror skriver at Saul Niguez sine folk har ankommet England og vil snakke med både Liverpool og Manchester United med tanke på å lande en overgang. – De fleste tipper en overgang vil ligge et sted mellom 40 millioner og 50 millioner euro.

saul Nuguez har det med å vinne dueller, spesielt sterk er han i luften. – Han vant det tredje høyeste antallet luftdueller i Atletico Madrids forrige sesong med 65. til sammenligning ville det rangere ham som nummer tre i Uniteds tropp og nummer én blant midtbanespillere. Paul Pogba har vunnet 55, mens Fred vant til sammenligning bare 10.

Sauls takling er en av hans styrker. Spanjolen vant 52 taklinger for Atletico forrige sesong, samme antall som Aaron Wan-Bissaka. Fred ledet United med 55, men spilte 300 minutter mer enn Saul Niguez.

Forrige sesong taklet Saul 36 motstandere som prøvde å gå forbi ham i en mot en situasjoner. Fred landet totalt 30, men Sauls nummer ville være nok til å plassere ham som nummer én i United.

Les på Popidol: Som vi savner tiden da det regnet øl i Hyde Park