Fikk ikke storebror, sikter seg inn mot Thorgan. (foto: newcastle, twitter)

Eddie Howe har fått med seg at klubben hans har tatt poeng mot Brentford, 2-0 tap mot Arsenal på lørdag og beholder posisjonen som bunnpropp i Premier League. Fotballverden er rimelig nysgjerrig på hva klubben skal foreta av grep på overgangsvinduet for å redde seg fra nedrykk. Hos Liverpool kan det ligge en del av løsningen for Howe.

Divock Origi har kontrakt hos Liverpool som løper ut til sommeren. Med 3 scoringer og 2 assists på 291 minutter, viser belgieren at han fortsatt er effektiv når han får sjansen. Vi tipper 26-åringen nødig vil gå glipp av mulighetene til å være med Liverpool hele veien inn mot et trofé eller to, men angrepsspilleren må også tenke på å sikre seg nok spilletid. Med VM i Qatar neste desember har Origi tiden og veien med å overbevise landslagstrener Martinez om hva han har inne.

Les: Klopp vet han har skaffet seg den perfekte Liverpool-spilleren i Diogo Jota

Ifølge Northern Echo har Newcastle sett muligheten til å overtale Origi og Liverpool, og har satt belgieren opp som et aktuelt mål i januar. Ifølge avisen er the Magpies interessert i å hente inn 26-åringen på en seksmåneders leie, noe som kan revitalisere karrieren hans (som det så fint heter).

Origi. (foto: liverpool fc)

Vi skjønner godt hvorfor Newcastle er ute etter Origi, spilleren kan plasseres hvor som helst i fremste rekke og score – selv med lite spilletid.

Les: Helt vilt: Stilte med 9 spillere mot topplaget Benfica – to av dem keepere