Mannen i røyken.

Maurizio Sarri ble hentet til Chelsea for å rydde opp i det klubben så på som et salig rot. Glemt var trofeet Antonio Conte hadde hentet til London, nå fremsto situasjonen som utilfredsstillende. Sarri burde da ha skjønt hva han kastet seg inn i.

Den tidligere Napoli-manageren hentet Europaliga-trofeet til London, men heller ikke dette var nok. Sarri hadde fortsatt en høy stjerne i Italia, og Juventus så den kjederøykende 60-åringen som mannen som skjønte veien til Champions League-trofeet.

Les: Atletico Madrid mistet Partey, rapper selv midtbanespiller fra La Liga-klubb

Det ble bare Serie A-tittel (som i Torino er forventet). Sarri ble skviset ut, erstattet av Andrea Pirlo, og går nå uvirksom rundt – fortsatt lønnet av Juventus.

Sarri-kompis Aurelio Virgili hevder til Tuttosport at veien går videre til nye oppgaver rundt juletider. Fiorentina står klare, Napoli har heller ikke avskrevet en Sarri-retur (PS: managerne i de to klubbene er herved advart).

Sarri vant Europligaen og Serie A i løpet av to sesonger med to ulike klubber, fotballsirkuset trenger reven tilbake. Bare ikke i Premier League.

Les: Arsenal kaster ut sin dyreste