Simon Thomas er hentet av Sarpsborg 08. Foto: Sarpsborg 08.

Målvakten Simon Thomas har blitt hentet til Sapsborg 08 ut inneværende sesong.

– Vi hadde ikke hentet keeper om ikke Simen Vidtun Nilsen ble skadet. Han er en keeper vi har stor tro på, men når han knakk tommelen, måtte vi agere. I Simon Thomas får vi en keeper som kommer til oss med god erfaring fra norsk fotball, senest i KFUM Oslo hvor han har stått regelmessig, sier sportssjef Thomas Berntsen. 

Aslak tilbake til Sandnes/ULF

Etter at Aslak Flach ble solgt til Sandnes/Ulf. Har Sarpsborg hentet inn Simon Thomas fra Canada og har siden 2015 spilt i forskjellige klubber i Norge. Denne sesongen er det KFUM Oslo som har nytt godt av hans keeperkunnskaper. Han kom til Norge for førstegang i 2015, den gangen spilte han for Strømmen, men ble raskt hentet av Bodø/Glimt. Veien gikk videre til Kongsvinger, før Strømmen var der igjen. Denne sesongen er det KFUM Oslo som han spiller for.

Les: Avlyser nm i fotball – men gode nyheter for damene

– Min kontrakt med KFUM går ut til nyttår, så det blir Sarpsborg 08 som tar over den kontrakten. Jeg skriver på for resten av denne sesongen. Håpet er at jeg skal gjøre det så bra at jeg blir i klubben framover, mener Thomas.

Trengte forsterkning

Sarpsborg sportssjef Thomas Berntsen er godt fornøyd med at de har klart å få inn en erstatter for tapte Aslak Flach. Vi er klar på at det er Simen Vidtun Nilsen som vi skal satse på i årene framover.

Les: Vega klar for SF

– Simen har sin første sesong på A-laget denne sesongen, og har virkelig tatt de stegene vi hadde håpet på. Hadde ikke Simen blitt skadet sist uke, hadde vi heller ikke hentet inn en målvakt til for resten av sesongen, mener Berntsen.

Les: Forlenger med ODD