Hjem Eliteserien Sarpsborg kan cashe inn på enda en spiller, denne gangen til gullkandidat i Serie A

Sarpsborg kan cashe inn på enda en spiller, denne gangen til gullkandidat i Serie A

august 20, 2017

Det er bare å ta en rask titt på tabellen for å skjønne at de har gjort mye riktig i Sarpsborg 08 de siste årene. Samtidig som de vinner kamper og befinner seg på andreplass i Eliteserien er de en talentfabrikk som klarer å få frem og selge spillere. De er i ferd med å bli et mini Ajax. 

Det har blitt skrevet mye om midtbanespiller Krépin Diatta som er ønsket av mange klubber. Et bud fra Club Brugge på 20 millioner kroner lå på bordet, men Diatta har mest lyst å fortsette å utvikle seg i Sarpsborg en stund til, at det blir et solid salg enten til vinteren eller neste sommer er det liten tvil om.

Nå er det en ny spiller som er i ferd med å bli solgt. En spiller som bare spesielt interesserte har hørt om, Jørgen Strand Larsen. Han er et spisstalent av de helt store og bare 17 år, med kun tre innhopp i Eliteserien har han likevel klart å påkalle den italienske storklubben AC Milan sin interesse.

Det er ikke rykter på brakka som sier dette, men den italienske avisen La Gazzetta dello Sport skriver at det er like før.

Tidligere har Sportssjef i Sarpsborg 08, Thomas Berntsen, bekreftet for et par uker siden overfor Sarpsborg Arbeiderblad at Jørgen Strand Larsen sannsynligvis forlater Norge.

«Det er stor sannsynlighet for at Jørgen går til ny klubb. Det er kun formaliteter som gjenstår. Det blir trolig en leieavtale på ett år, med opsjon på kjøp. Jeg ønsker ikke å si hvilken klubb det er, men kan bekrefte at det er en god klubb utenfor Norge»

For ikke mange dagene siden kunne vi skrive at Freiburg hadde lagt inn et bud Jørgen Strand Larsen, men at de måtte komme tilbake med mer penger hvis de ønsket å kjøpe.

Les: Bundesliga med bud på norsk spisstalent

Eneste nordmann som tidligere har spilt for AC Milan er Steinar Nilsen, mest kjent som Tromsø trener og spiller, han spilte 6 kamper for AC Milan i 1997 før han gikk videre til til Napoli hvor han ble i tre år.

For noen dager siden solgte Sarpsborg Anders Trondsen  til Rosenborg for rundt 15 millioner kroner. Snart kan med stor sannsynlighet klubben plusse på kontoen med enda noen millioner for deres spisstalent Jørgen Strand larsen.Vi har startet en nysatsning innen E-sport , følger du denne linken kan du lese alt om det.E- sport i samarbeid med iGame Norges raskeste casino.

Lesetips til deg.