Alexis Sánchez (foto: manchester united)

Alexis Sanchez fikk tre år i La Liga før han pakket kofferten og reiste til Premier League. Nå sammenligner han Manchester United med Barcelona.

Den tidligere Arsenal-stjerna har fortsatt et godt stykke igjen med å finne seg til rette i sin nye klubb. Med 3 mål på 18 kamper siden januar, er chileneren bare en skygge av seg selv på Old Trafford.

Etter å ha blitt latterliggjort av United-legenden Paul Scholes etter innsatsen denne sesongen, innrømmer Sanchez at det har vært tøft.

-Jeg tror at jeg i alle kampene så langt har slitt med å tilpasse meg spillestilen hos United. Det har også tatt meg tid med å bli kjent med lagkameratene, sier 29-åringen ifølge klubbens hjemmesider.

Men om noen skal være i tvil om at han er fornøyd med klubbvalget:

-Jeg mener at United er en av de aller største klubbene i verden. De kjemper alltid hardt for å bli best, og jeg opplever at United og Barcelona ikke er så ulike når det kommer til størrelsen på klubben og  hvordan de vokser.

Les: Mourinho mektig lei millionærer som underleverer

Men for å bevise sin plass blant Mourinhos menn begynner det å bli litt knapt med tid på å venne seg til spillestil og lagkompiser, Sanchez.

Det er en kø av kritikere som bare venter på å si «hva var det jeg sa».

Stå på!

Les også: L´Equipe: Liverpool starter samtaler med Coutinho-erstatter 

————————————–

Bestill Blålinker. Kommersielle linker er en perfekt måte å bygge søkeverdi

Pluss Bilpleie er en komplett leverandør av bilpleietjenester i Oslo

Trenger du en etterforsker med erfaring fra Politiet – Jan Arnt Skjolde 

F7.no mange over, ingen ved siden

Sjekk ut oddsen i neste kamp